5 Φεβρουαρίου, 2023

Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες στο όχημα του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας

Συνεχίζονται τα επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών και στην Αχαΐα, εκεί όπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του περικυκλώθηκε από Ρομά, οι οποίοι του επιτέθηκαν με πέτρες.

Εντάσεις σε όλη την χώρα έχουν προκληθεί μεταξύ αστυνομίας και Ρομά με αφορμή τα όσα έγιναν στο Πέραμα με τον θάνατο του 18χρονου.

https://patratora.news/wp-content/uploads/2021/02/DFHGTHTRF.jpg
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Ιωάννης ΚυριακόπουλοςΣύμφωνα με το flamis.gr, υπήρξε ένα περιστατικό την Πέμπτη το βράδυ που θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ άσχημες διαστάσεις, δεδομένου του κλίματος που υπάρχει.

Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ταξίαρχος, Γιάννης Κυριακόπουλος πήγαινε με το υπηρεσιακό του όχημα σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στηθεί για να επιβλέψει την κατάσταση και να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Ξαφνικά όμως το αυτοκίνητό του περικυκλώθηκε από δύο αγροτικά οχήματα που επέβαιναν Ρομά, οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του με πέτρες.

Ευτυχώς με γρήγορες κινήσεις, κατάφερε να απεγκλωβίσει το όχημα και να απομακρυνθεί από το σημείο, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να μην πάρει χειρότερες διαστάσεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο PeloponnisosTV.gr