Ο φωτισμός στο κάστρο της Μονεμβασίας, ήταν το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης, στην οποία μετείχε και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.
Το έργο, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται απ’ την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Θα υλοποιηθεί, αφού, μέχρι το τέλος του χρόνου, ολοκληρωθούν οι σχετικές προκαταρκτικές διαδικασίες.
Εν’ τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι και οι εργασίες για την στερέωση των πρανών του κάστρου, ένα απαιτητικό έργο.
Σύντομα, επίσης, αναμένεται να ξεκινήσει και η ανακατασκευή της εισόδου της Μονεμβασίας.
Στη σύσκεψη, συζητήθηκε και το θέμα του φωτισμού, στο κάστρο της Ακροκορίνθου, έργο που θα προχωρήσει, με παρόμοια διαδικασία.

More Stories
Δράση της παιδικής παχυσαρκίας στην Τρίπολη- «Υγιείς Συνήθειες ΣΗΜΕΡΑ, Υγιή παιδιά ΑΥΡΙΟ!»
Χαλαζόπτωση | Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»