
Συμβάσεις πέντε έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 850.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Οι συμβάσεις αφορούν στα έργα, α) ολοκλήρωσης της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Τουρκολέκα – Κάστρο Ωριάς, με προϋπολογισμό μελέτης 250.000 ευρώ, β) συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Τρίπολη – Βαλτέτσι, με προϋπολογισμό μελέτης 250.000 ευρώ, γ) συντήρησης της επαρχιακής οδού Πάπαρι – Σκορτσινού – Μεγαλόπολη, με προϋπολογισμό μελέτης 240.000 ευρώ, δ) αποκατάστασης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Περιβόλια – Ρούτσι με προϋπολογισμό μελέτης 60.000 ευρώ και ε) αντιστήριξης πρανών στην είσοδο της Λυκόσουρας, επί της επαρχιακής οδού, με προϋπολογισμό μελέτης 50.000 ευρώ.
More Stories
Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία η κατεύθυνση προς Πάτρα μεταξύ Κάτω Αχαΐας και ΒΙΠΕ
Πάτρα: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 13χρονος μαθητής που τραυματίστηκε στο σχολείο του – Bullying ή “challenge” τα σενάρια που ερευνούν οι αρχές
Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου: Το Πασχαλινό Ωράριο Λειτουργίας των καταστημάτων