Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ανακοινώνεται, ότι έχουν προγραμματιστεί, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Οι ρυθμίσεις αυτές, περιλαμβάνουν το τμήμα, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,3 (Α.Κ. Παραδεισίων) έως και 210,0 (Α.Κ. Τσακώνας) και ειδικότερα:
• Από τη Δευτέρα (22.11.2021) έως και την Τετάρτη (24.11.2021), λόγω αποκλεισμού του πιο πάνω τμήματος, η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα εκτρέπεται στην παλιά Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων, θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

More Stories
Υπεγράφη σύμβαση προϋπολογισμού 450.000 ευρώ που αφορά παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης και συντήρησης στο ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αργολίδας
Παρέμβαση ΠΕΣΠ για MERE Ελλάς
Αναβαθμίζεται η επαρχιακή οδός Αρκαδικό – Σαμπατική με χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου