Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή επισκέφθηκαν χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο, ο διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής υποναύαρχος (Λ.Σ.) Αντώνης Μάζης και ο λιμενάρχης Κορίνθου πλωτάρχης (Λ.Σ.) Παναγιώτης Κοντός.
Κατά την συνάντηση, συζητήθηκε η δυνατότητα ενίσχυσης του Λιμεναρχείου Κορίνθου με περιπολικά και ένα ταχύπλοο, θέμα για το οποίο ενημερώθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος δήλωσε ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα συνδρομής της Περιφέρειας μέσω του νέου ΕΣΠΑ 2021 – 2027.
Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, τέθηκε επίσης το ζήτημα των κτηριακών υποδομών του Λιμενικού Σώματος στην Κόρινθο και το ενδεχόμενο συνδρομής της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας στην εκπόνηση των σχετικών μελετών.
More Stories
Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γαβρήλος: Καμία ειδική μέριμνα για ένα σχολείο με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
Τοποθετήσεις προϊσταμένων από τον Δ. Ορφανό σε Διευθύνσεις και Τμήματα του Δήμου Ναυπλιέων