21 Απριλίου, 2024

Επίδαυρος: Εγκαινιάστηκε το γήπεδο στο Μετόχι

Η τελετή των εγκαινίων στο ανακαινισμένο γήπεδο στο Μετόχι, του Δήμου Επιδαύρου, έγινε το πρωί σήμερα Σάββατο 27 Νοεμβρίου, παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Οι εργασίες στον εν λόγω αθλητικό χώρο είχαν ως φορέα υλοποίησης την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αργολίδας.

Ο περιφερειάρχης, σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι η περιφερειακή Αρχή υλοποιεί τις δεσμεύσεις της και στον τομέα των αθλητικών έργων, τονίζοντας παράλληλα ότι κάθε γήπεδο πέρα από χώρο άθλησης αποτελεί και ένα σχολείο για τα παιδιά, ένας χώρος κοινωνικοποίησης και προόδου.

Ακόμα, ο Π. Νίκας ανακοίνωσε ότι μόλις ο Δήμος Επιδαύρου παραδώσει στην Περιφέρεια την σχετική μελέτη, θα διατεθούν οι απαραίτητες πιστώσεις τόσο για τον φωτισμό του γηπέδου, όσο και για την τοποθέτηση κερκίδων σε αυτό.

Στη σημερινή εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας Τάσος Γανώσης κ.α.

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο στο Μετόχι παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα