17 Ιουνίου, 2024

Πάτρα: Στην αγκαλιά των γονιών του ο μικρός Νεκτάριος

Το δύο μηνών βρέφος από το Αγρίνιο, ο Νεκτάριος, που για 13 ημέρες νοσηλευόταν με κορονοϊό στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στην αγκαλιά των γονιών του.

«Κερδίσαμε το στοίχημα για τον μικρό Νεκτάριο…». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, την έξοδο του δύο μηνών βρέφους από την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του.

«Η νίκη του Νεκτάριου που πολέμησε με πείσμα τις επιπλοκές του κορονοϊού για 2 βδομάδες να είναι νίκη όλων των ανθρώπων που πολεμάνε μέσα σε μια εντατική. Ας ταξιδέψει αυτό το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Με μία σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε η βάπτιση με τον Πατέρα Χαρίτωνα του νοσοκομείου μας. Ήμασταν όλοι εκεί και ευχηθήκαμε στο μικρό Νεκτάριο Να είναι τυχερό και δυνατό στη ζωή του η ζωή του ανήκει» πρόσθεσε ο γιατρός φανερά συγκινημένος και τόνισε ότι το θετικό αποτέλεσμα προέκυψε μέσα από τη συλλογική δουλειά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου..