3 Ιουνίου, 2023

Συζήτηση στο θεματικό εργαστήρι για την ανθεκτικότητα της πόλης και τις σχετικές υποδομές

Ενδιαφέροντα ήταν τα στοιχεία και οι απόψεις που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε με αφορμή το Θεματικό Εργαστήρι του Άξονα «Ανθεκτικότητα της πόλης και σχετικές Υποδομές», στο πλαίσιο της προετοιμασίας σύνταξης της πρότασης υποψηφιότητας του Δήμου Καλαμάτας στο δίκτυο των 100 έξυπνων και κλιματικά ουδέτερων πόλεων έως το 2030.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρ. Μαλαπάνης», στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης, με τη συμμετοχή –μεταξύ άλλων- του συντονιστή του Άξονα, Βασίλη Διαμαντόπουλου και των εισηγητών των θεματικών ενοτήτων Ελένης Αλεξοπούλου (αντιπλημμυρικά έργα), Τάσου Αδαμόπουλου (Αντιδιαβρωτικά Έργα & Αντισεισμική Προστασία), Μανώλη Μάκαρη (δημόσια Υγεία) και Βασίλη Διονυσόπουλου (ψηφιακές υποδομές & διασφάλιση λειτουργικότητας τους).

Επόμενο θεματικό εργαστήρι έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, στο ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας με αντικείμενο «Πολεοδομικός σχεδιασμός & Αστικό Περιβάλλον».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο PeloponnisosTV.gr