3 Ιουνίου, 2023

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Καλαμάτα – Έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων

Παρουσία μικρών και μεγάλων, φωταγωγήθηκε χθες, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, με την εκδήλωση αυτή να σηματοδοτεί και την έναρξη της περιόδου των εορταστικών εκδηλώσεων που ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει στην πόλη και τις Κοινότητες.

Η Καλαμάτα έχει φορέσει τα γιορτινά της, ενώ οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, λόγω πανδημίας.

DSC 0140 Medium

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους, ενώ ενημέρωσε ότι φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και ο Χριστουγεννιάτικος Σταθμός του Αϊ Βασίλη στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, ενώ τις επόμενες ημέρες στην πλατεία θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικο τρενάκι, δωρεάν για μικρά και μεγάλα παιδιά.  

PIK 5 Medium

Μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το νυχτερινό ουρανό φώτισαν δεκάδες βεγγαλικά.

PIK 14 Medium

Χθες, φωταγωγήθηκε, επίσης, το Χριστουγεννιάτικο καράβι στο λιμάνι, η Χριστουγεννιάτικη μπάλα στο Ιστορικό Κέντρο, το αστέρι στην είσοδο του Πάρκου Σιδηροδρόμων και ο εορταστικός στολισμός της πόλης.

DSC 0096 Medium

Παρούσα, καλύπτοντας μουσικά την τελετή και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Νωρίτερα τα μέλη της Φιλαρμονικής «Καλαντίζοντας» ομόρφυναν με τις μελωδίες τους, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο PeloponnisosTV.gr