
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι των Χριστουγέννων στον Πύργο όταν ένας 55χρονος που οδηγούσε «γουρούνα» σκοτώθηκε ύστερα από τροχαίο.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στη Βαρβάσαινα Πύργου όταν ο άτυχος 55χρονος, που οδηγούσε μια τετράτροχη «γουρούνα» το μεσημέρι των Χριστουγέννων, έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή στο δρόμο Βαρβάσαινας – Παλαιοβαρβάσαινας με αποτέλεσμα η «γουρούνα» να ανατραπεί και ο ίδιος να εκτιναχθεί σε απόσταση 2,5 χλμ.
Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός από διερχόμενο, ο οποίος άμεσα κάλεσε σε βοήθεια. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ilialive.gr
More Stories
Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα εγκαίνια του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη
Άστρος Κυνουρίας: Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου 202 χρόνων από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση του 1823
Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία η κατεύθυνση προς Πάτρα μεταξύ Κάτω Αχαΐας και ΒΙΠΕ