
Άνανδροι αποφάσισαν να εξοντώσουν με φόλες δύο αδέσποτα σκυλάκια στην περιοχή του Αγίου Γερασίμου, στο Λέχαιο Κορινθίας.
Οι περίοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες το βράδυ της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου, όταν εντόπισαν νεκρό από φόλα τον ένα σκύλο, ενώ μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άλλο σκυλάκι.
Υπενθυμίζουμε ότι , η δηλητηρίαση του ζώου εντάσσεται στις κακουργηματικού χαρακτήρα παραβάσεις και επιφέρει ποινή κάθειρξης έως 10 έτη και χρηματική ποινή που υπολογίζεται ότι μπορεί να ανέλθει έως 50.000 ευρώ, ενώ παράλληλα, επιφέρει και διοικητική κύρωση, δηλαδή πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ ανά ζώο και περιστατικό. Ποινή με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος και ο εγκληματίας που αποφάσισε να μοιράσει τον θάνατο με φόλες.




More Stories
Ολυμπία Οδός: Σε λειτουργία η κατεύθυνση προς Πάτρα μεταξύ Κάτω Αχαΐας και ΒΙΠΕ
Πάτρα: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 13χρονος μαθητής που τραυματίστηκε στο σχολείο του – Bullying ή “challenge” τα σενάρια που ερευνούν οι αρχές
Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου: Το Πασχαλινό Ωράριο Λειτουργίας των καταστημάτων