
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε στην Τρίπολη σήμερα, Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, το συμφωνητικό για τις μελέτες που αφορούν, αφ’ ενός στην βελτίωση του δρόμου από την Αρχαία Φενεό έως το φράγμα στη λίμνη Δόξα και αφ’ ετέρου στην αναβάθμιση του δρόμου Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα.
Ο αρχικός προϋπολογισμός των εν λόγω μελετών είχε εκτιμηθεί σε 785.000 ευρώ και η τελική δαπάνη ανέρχεται τελικά σε 225.308 ευρώ.
Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης μετά την υπογραφή του συμφωνητικού, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή, μπαίνουν πλέον στην διαδικασία υλοποίησης δύο εξαιρετικά σημαντικά για την περιοχή της Κορινθίας έργα.
More Stories
Δείτε το βίντεο “Τέτοια τάξη, τέτοια ομορφιά μόνο στην Αρβανιτιά
Μητσοτάκης και Σαμαράς στη Μεσσήνη για τον Δημήτρη Πτωχό – Το δυνατό ξεκίνημα και η αποδοχή (video-φώτο)
Τραγωδία στους δρόμους της Λακωνίας – Ένας 29χρονος νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα