21 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα του νέου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Β. Καπέλιου – αξιοποίηση της εμπειρίας του Στ. Αναστασόπουλου σε θέματα πρωτογενούς τομέα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρουσίασε σήμερα το πρωί στα στελέχη της Π.Ε. Μεσσηνίας, στο διοικητήριο της Καλαμάτας, τον νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιο, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στάθη Αναστασόπουλου.

Στη συνάντηση ο περιφερειάρχης επισήμανε την πολύ καλή πορεία που έχει η Π.Ε. Μεσσηνίας, στάθηκε δε σε ιδιαίτερα σημεία τα οποία χρήζουν προσοχής, τονίζοντας ότι η συνδρομή των υπηρεσιακών στελεχών είναι απαραίτητη για να εξακολουθήσει η ουσιαστική παραγωγή έργου στην Περιφερειακή Ενότητα.

Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

Αναφερόμενος στην συνέχεια στον πρωτογενή τομέα, ο περιφερειάρχης στάθηκε στον διοικητικό και οργανωτικό ρόλο που καλείται να αναλάβει ο Στ. Αναστασόπουλος, εξαίροντας την γνώση και την εμπειρία του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη στον εν λόγω τομέα:

“Είναι ο πλέον εξειδικευμένος σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, σημειώνοντας ότι η εμπειρία του Στ. Αναστασόπουλου στον πρωτογενή τομέα αξιοποιείται προκειμένου να προχωρήσουν ταχύτερα θέματα όπως οι λιμνοδεξαμενές, οι αρδεύσεις, οι αναδασμοί, τα ζητήματα ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ, οι νέες καλλιέργειες κ.α.