14 Ιουλίου, 2024

Κώστας Τζιούμης: «Εργαζόμαστε ακατάπαυστα για τον καθαρισμό δρόμων στην Τρίπολη και στα χωριά»

Αποχιονισμοί και ρίψεις άλατος σε διάφορα σημεία του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν σήμερα τις πολύ πρωινές ώρες από την πολιτική προστασία του δήμου Τρίπολης, υπό την εποπτεία του δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη, του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γιώργου Οικονομόπουλου, σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς προέδρους.
Συγκεκριμένα, μηχανήματα του Δήμου πραγματοποιούν αποχιονισμούς και ρίψεις άλατος σε ορεινά χωριά του Δήμου μας (Βλαχοκερασιά, Βούρβουρα, Κεράσια, Αλεποχώρι, Ροεινό, Μανταίικα, Καρδαράς) και στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, τα οποία επλήγησαν κυρίως από τον χιονιά. Ειδικότερα, έγινε πλήρης αποχιονισμός όλων των εσωτερικών δρόμων των προαναφερόμενων χωριών.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμης, αναφέρει: «Ο Δήμος Τρίπολης καταβάλλει διαρκώς κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία στην περιοχή μας.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα με στόχο τον καθαρισμό δρόμων τόσο εντός της Τρίπολης, όσο και των χωριών μας.
Όλες οι δυνάμεις του Δήμου Τρίπολης βρίσκονται σε 24ωρη λειτουργία και επιχειρούν, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.»

apoxiosnismoi 2