
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου καταγράφηκαν 1.010 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 86.509.
Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 148, στην Π.Ε. Αρκαδίας 145, στην Π.Ε. Κορινθίας 269, στην Π.Ε. Λακωνίας 104 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 344.
Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες συνολικά 206 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 18 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 15, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 37, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 52 (τα 4 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 31 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 53 (τα 3 στη ΜΕΘ).

More Stories
Και άλλοι προσληφθέντες μόνιμοι υπάλληλοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία
Στην Οικονομική Επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη η παράκαμψη Πεταλιδίου, στον δρόμο Τζάνε – Καλαμάκι
Συνελήφθη ο ένοπλος – Τραυματίστηκε η υπάλληλος φύλαξης από την ένοπλη επίθεση στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας (video-εικόνες)