
Στο πλαίσιο εργασιών κατασκευής της νέας πλάκας καταστρώματος της Γέφυρας της Κάτω Διάβασης Κ603 της Περιμετρικής Πάτρας (περί τη Χ.Θ. 206,1), από τις 07:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής 15/01/2023 θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς την οδό Διοδώρου στο ύψος του κόμβου Πατρών-Κ1 (Χ.Θ. 206) στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω του επόμενου κόμβου Ρίου (ΧΘ 203,8). Επί της οδού Διοδώρου θα γίνονται ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας, όπου θα βρίσκονται σηματωροί, προκειμένου να γίνεται διευθέτηση της κυκλοφορίας με ασφάλεια.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

More Stories
Μεσίστιες οι σημαίες στα κτήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη για τον 29χρονο υποσμηναγό
Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον νέο περιφερειακό διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου
Άνδρας χτύπησε με καδρόνι αστυνομικό μέσα σε εκκλησία στην Κόρινθο