
Eπίθεση με καδρόνι δέχθηκε αστυνομικός στην Κόρινθο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα korinthostv.gr.
Στο Νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκε σήμερα ένας αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καδρόνι εντός του ιερού ναού του Απόστολου Παύλου από έναν άντρα πού φέρεται να έκανε φασαρία, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.
Το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε στην εκκλησία μπήκε εντός του ιερού ναού για να απομακρύνει τον δράστη. Εκείνος επιτέθηκε με καδρόνι στους δύο αστυνομικούς, τραυματίζοντάς τον έναν στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασαν και άλλα περιπολικά και ο δράστης συνελήφθη.
O αστυνομικός μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Oι ιατροί έκαναν τρία ράμματα στον αστυνομικό που παραμένει στο Νοσοκομείο Κορίνθου για περαιτέρω εξετάσεις.
More Stories
Και άλλοι προσληφθέντες μόνιμοι υπάλληλοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία
Στην Οικονομική Επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη η παράκαμψη Πεταλιδίου, στον δρόμο Τζάνε – Καλαμάκι
Συνελήφθη ο ένοπλος – Τραυματίστηκε η υπάλληλος φύλαξης από την ένοπλη επίθεση στο Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας (video-εικόνες)