16 Απριλίου, 2024

Κώστας Τζιούμης: «Θέλουμε η Τρίπολη να γίνει προορισμός. Με αγώνες και άλλες δράσεις, προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο στην περιοχή μας»

Σκοπευτικοί αγώνες με την ονομασία «Μάριος Τουρούτσικας» πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης.
Στους αγώνες συμμετέχουν περίπου 150 αθλητές από ολόκληρη την χώρα.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, τόνισε: «Στόχος είναι να κάνουμε την Τρίπολη κέντρο για να μπορούν να διεξάγονται αγώνες σκοποβολής που είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα. Ανακαινίσαμε το σκοπευτήριο το οποίο πλέον είναι σύγχρονο και δύο αγώνες από το επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας, θα γίνουν στην Τρίπολη.
Αυτό σημαίνει ότι το σκοπευτήριο μας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί τέτοιους αγώνες, ενώ είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Σκοπευτικός Σύλλογος «Εύανδρος».
Είναι καλό να ασχολούνται νέα παιδιά και στην περιοχή μας με την σκοποβολή και πάνω από 40 παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στο σύλλογο.
Θέλουμε η Τρίπολη να γίνει προορισμός. Μετά την πανδημία, με αγώνες και με άλλες δράσεις, προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο στην περιοχή μας. Οι επισκέπτες είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε τρεις μεγάλες δράσεις, μαζί με τα Γεωργάντεια και το Ιστορικό Rally.»

Viber 2023 03 11 13 10 24 343
Viber 2023 03 11 13 10 18 237