14 Ιουλίου, 2024

O Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στην Ηλεία

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μία έδρα στη Βουλή από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία αποκάλυψε ο πρ. Κοινοτικός επίτροπος και υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος από το βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου στην Πάτρα. Ο ίδιος αποκάλυψε οτι μίλησε για αυτό στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από τον οποίο περιμένει τώρα το πράσινο φως για να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα.

Για τα τραγικά γεγονότα στην Λάρισα, ο Δ. Αβραμόπουλος τόνισε οτι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται θεσμικό μετασχηματισμό, διαφάνεια και λογοδοσία και πρόσθεσε οτι “έχουμε εξαίρετους δημόσιους υπαλλήλους τους οποίους έχει ακυρώσει η κομματοκρατία. Αρα δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης είναι και ο σταθμάρχης”.

Ο ίδιος είπε ακόμα οτι όταν συνεργάζεται η κομματοκρατία με την γραφειοκρατία τότε δημιουργείται το κέλυφος στο οποίο εκκολάπτεται η διαφθορά.

Να σημειώσουμε πως η επιστροφή του κ. Αβραμόπουλου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ειδικά στην Ηλεία, έρχεται τη στιγμή που ο Κώστας Τζαβάρας δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. Επίσης, ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος που αρχικά προοριζόταν να αναπληρώσει το κενό του, αποφάσισε τελικά να μην είναι υποψήφιος.

Ο δρόμος είναι ανοιχτός λοιπόν για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και αναμένεται να πάρει και τυπικά το χρίσμα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πηγή: Reporter.gr