Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, στην Τρίπολη, με τον αντιδήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Κώστα Διαμαντή.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και τα μέλη του Αρχείου Τσακωνιάς, Σοφία Καμβύση και Νίκος Βλάμης, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, η διαδικασία για την προώθηση νέας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του πιο πάνω δήμου με αντικείμενο πολιτιστικές δράσεις στην περιοχή της Νότιας Κυνουρίας.
Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας δήλωσε ότι στην πρόθεση της Περιφέρειας είναι να στηρίξει τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μελιτζάzz, στο Λεωνίδιο το τετραήμερο 6 με 9 του ερχόμενου Ιουλίου.
Στον περιφερειάρχη, τα μέλη του Αρχείου Τσακωνιάς επέδωσαν δύο εκδόσεις του εν λόγω φορέα, ενώ ο Π. Νίκας από την πλευρά του σημείωσε ότι το Λεωνίδιο και η Νότια Κυνουρία γενικότερα αποτελεί μια περιοχή με ιστορία, ιδιαίτερο χαρακτήρα και ταυτότητα και σκοπός της Περιφέρειας είναι να ενισχύσει αυτά τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα.

More Stories
Υπεγράφη σύμβαση προϋπολογισμού 450.000 ευρώ που αφορά παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης και συντήρησης στο ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αργολίδας
Παρέμβαση ΠΕΣΠ για MERE Ελλάς
Αναβαθμίζεται η επαρχιακή οδός Αρκαδικό – Σαμπατική με χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου