19 Απριλίου, 2024

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Η Σάσσα (Αναστασία) Αργυροπούλου υποψήφια με την ”Πρωτοβουλία” του Γιάννη Μαλτέζου

ΜΑΖΙ ΜΑΣ και η Σάσσα (Αναστασία) Αργυροπούλου του Θεοδώρου και της Βασιλικής.

Η Σάσσα γεννήθηκε στο Άργος όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον απόστρατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Ανδρέα Φλεβάρη και έχει δύο παιδιά 12 και 17 ετών.

Είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος, απόφοιτη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Από το 2015 διατηρεί εξειδικευμένα ιατρεία στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και στην Κορινθία όπου εκτελούνται καθημερινά εκατοντάδες εργαστηριακές εξετάσεις υψηλής εξειδίκευσης.

Έχει πλούσια εθελοντική συνεισφορά και προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ως μέλος ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος Άργους. Ως Ιατρός και Μητέρα, πιστή στις αξίες της ανιδιοτελούς προσφοράς και του ανθρωπισμού επέλεξε να ενταχθεί στην μάχη της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ δηλώνοντας :

“Ανέκαθεν υπήρχε η ανάγκη στήριξης συνανθρώπων μας.

Τα τελευταία όμως χρόνια στο Δήμο μας, γινόμαστε όλο και συχνότερα μάρτυρες καταστάσεων που δοκιμάζουν το κοινό αίσθημα και αγγίζουν τις αξίες κάθε ανθρώπου. Καταστάσεων που δεν ανταποκρίνονται στην ιστορία του τόπου μας και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Απέναντι σε αυτές δεν μπορώ να μείνω άπραγη.

Επέλεξα να μετατρέψω το «κάτι πρέπει να γίνει» σε «κάτι πρέπει να κάνω». Όπως κάνω πάντα στη ζωή μου.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα συνειδητά να θέσω τον εαυτό μου, τις ιδέες μου και το όραμά μου για τον τόπο μας στην κρίση σας.

Μαζί με τον Ιωάννη Μαλτέζο και πλήθος ικανών ανθρώπων που πλαισιώνουν το συνδυασμό Πρωτοβουλία θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο Δήμο.

Έναν Δήμο πιο φιλόξενο, πιο λειτουργικό και πιο προσβάσιμο για τους πολίτες του.

Φιλικό προς την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία. Με στόχευση στην καινοτομία, την πραγματική και βιώσιμη ανάπτυξη.

Με πρόνοια για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

Έναν τόπο καλύτερο για τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας, για όσους αγαπάμε.

Για να φέρουμε ξανά το Δήμο Άργους Μυκηνών στο προσκήνιο.”

www.sassa.gr