2 Μαΐου, 2024

Πέτρος Τατούλης: «Η «Νέα Πελοπόννησος» συνεχίζει να ανανεώνεται και να ισχυροποιείται

Πέτρος Τατούλης: «Η «Νέα Πελοπόννησος» συνεχίζει να ανανεώνεται και να ισχυροποιείται. Ενώνουμε δυνάμεις και καλωσορίζουμε στη «Νέα Πελοπόννησο» τον αξιόλογο Λάκωνα, έμπειρο αυτοδιοικητικό και συνεταιριστή κ. Γιώργο Δογαντζή.

Ο Γιώργος Δογαντζής έχει εργαστεί στον ΟΤΕ, είναι Πρόεδρος του υγιούς πρότυπου Αγροτικού Συνεταιρισμού «Παλαιοπαναγιάς» του Δήμου Σπάρτης και διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως στέλεχος του Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίρου και μάλιστα Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Η γνώση και η εμπειρία του στα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα τον καθιστούν σημαντικό παράγοντα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί μας, αλλά και την προώθηση των προϊόντων μας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας».

Γιώργος Δογαντζής: «Βρίσκομαι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να οδηγήσουμε τη Λακωνία και την Πελοπόννησο σε μία «Νέα Εποχή» ανάπτυξης που θα στηρίζεται στη Δημιουργία και στην Παραγωγή.

Εντάσσομαι με μεγάλη χαρά στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», όπου όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς και εμμονές θα δουλέψουμε σκληρά για τον τόπο μας.

Η αγάπη μου για τη Λακωνία, αυτόν τον μοναδικό και ιστορικό τόπο, αλλά και την Πελοπόννησο αποτελούν για εμένα την κινητήριο δύναμη για την επίτευξη μιας νικηφόρας πορείας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου».