28 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης και Σαμαράς στη Μεσσήνη για τον Δημήτρη Πτωχό – Το δυνατό ξεκίνημα και η αποδοχή (video-φώτο)

Με έναν πολύ δυναμικό τρόπο έχει κινηθεί ο Δημήτρης Πτωχός σε αυτό του το ξεκίνημα για τη νέα εποχή στην Πελοπόννησο. Ο ίδιος έχει οριοθετήσει το «άλμα προς τα εμπρός¨» που πρέπει να κάνει η Περιφέρειά μας για να «γίνει το 2028 μια Περιφέρεια πρότυπο σε όλα».

Σε αυτή την κατεύθυνση και στο πρόσωπό του υπάρχει όχι απλά μια συστράτευση -με τον ίδιο να εμπνέει και να παρακινεί να συμμετάσχουν έμπειρα αλλά νέα πρόσωπα- αλλά μια πανστρατιά, και, αυτό διαπιστώνεται και διατυπώνεται κάθε μέρα, με την αποδοχή που γνωρίζει από την κοινωνία η πρότασή του. Τα πρώτα του λόγια ήταν μετρημένα, αξιολογημένα και κανονικά, και, φανέρωναν πως υπάρχει ένα ρεαλιστικό όραμα αλλά και σχέδιο για το τι πρέπει να γίνει και πως μετά τις περιφερειακές εκλογές.

Σήμερα για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του βρίσκονται σε έναν χώρο με μεγάλη σημειολογική αξία, στο δημαρχείο της Μεσσήνης, στις 7 μ.μ., ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (μάλιστα κατευθείαν από το Κάιρο όπου και πραγματοποιεί επίσκεψη στην χώρα της Αιγύπτου και έχει σημαντικές επαφές) και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Με αυτό τον τρόπο δίδεται το στίγμα της ΝΔ και της κυβέρνησης για τα όσα προσδοκά να γίνουν πράξη στην άμεση συνεργασία τους με τις περιφέρειες, όπως άλλωστε αρθρώνεται ο νέος σχεδιασμός.

Από νωρίς ο κόσμος προσήλθε για να παρακολουθήσουν την παρουσία του υποψηφίου για την περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, στη Μεσσήνη