29 Απριλίου, 2024

Ο φάκελος του αεροδρομίου της Σπάρτης περνά στην αρμοδιότητα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

“Εγώ δεν θα ασχοληθώ ξανά με το θέμα της εκμίσθωσης του αεροδρομίου της Σπάρτης, στην ιδιωτική εταιρεία. Αφήνω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο το φάκελο, έτοιμο, για την έναρξη των εργασιών στις υποδομές, όπως ζήτησαν οι Αρχές της Πολιτικής Αεροπορίας, ως προαπαιτούμενα, για την επαναλειτουργία του αεροδρομίου”.

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, με ανάρτησή του ο νυν δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει, με την τύχη των κινήσεων της νυν δημοτικής αρχής, για την τύχη του αεροδρομίου της Σπάρτης, μετά και την αλλαγή της δημοτικής αρχής.

Ο Πέτρος Δούκας, κάλεσε για ενημέρωση, όλους τους τοπικούς, αρμόδιους εκπροσώπους, ενώ έδωσε και συνέντευξη Τύπου. Συγχρόνως, γνωστοποίησε τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, μέσω ανάρτησής του, στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το τελευταίο διάστημα, έχει αναπτυχθεί συζήτηση γύρω απ’ όλα τα θέματα που αφορούν το μνημόνιο συνεργασίας του δήμου με την εταιρεία που ενδιαφέρεται να λειτουργήσει το αεροδρόμιο και έχουν εκφραστεί αρκετά ερωτήματα γύρω απ’ κάποιους όρους και κάποιες διατυπώσεις της συμφωνίας.

Το θέμα, αναμένεται να απασχολήσει τη νέα δημοτική αρχή του Μιχάλη Βακαλόπουλου.