21 Μαΐου, 2024

Αλέξης Κούγιας: Εκπλησσόμαστε από το θράσος σας μετά τα όσα συνέβησαν στο Άργος

Εκπλησσόμαστε από το θράσος σας, μετά τα όσα συνέβησαν στο Άργος την περασμένη Κυριακή, που θέλετε να εκδώσετε και ανακοίνωση!

Για ποια κυριαρχία της ομάδας σας μιλάτε, όταν παρά το γεγονός ότι παίζατε με 14 παίχτες, εκ των οποίων καλύτεροι ήταν οι τρεις διαιτητές, με επικεφαλής τον χασάπη κατ’ επάγγελμα, ειδικευμένο ξεκοκκαλιστή Πουλόπουλο,που εργάζεται στο κρεοπωλείο Φλωρίδη, δεν περάσατε καν τη σέντρα όσο εμείς παίζαμε με 11 παίχτες.

Μοναδική φάση κάνατε όταν ο επόπτης άφησε οφσάιντ πεντακάθαρο και δημιούργησε μια φάση κόρνερ. Ό,τι φάση κάνατε, την κάνατε όταν η ομάδα μας έπαιζε με 9 παίχτες και πάλι αφού το αρχιλαμόγιο Πουλόπουλος δεν έβλεπε τις μπουνιές των παιχτών σας στον αρχηγό μας Λεωνίδα Αργυρόπουλο οι οποίες τον οδήγησαν στην διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να αποβληθεί!

Καταλαβαίνουμε ότι δίνετε μεγάλο αγώνα να αποφύγετε τον υποβιβασμό, απλά φοβόμαστε ότι δεν θα τα καταφέρετε, αφού ο προπονητής που έχετε κος Βαζάκας είναι αδύνατο να σας βοηθήσει, μιας και όπως έχει δείξει στο παρελθόν κατάφερε να οδηγήσει μέσα σε ένα χρόνο σε υποβιβασμό όχι ένα ,αλλά δύο ιστορικά σωματεία, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πιερικό που τώρα αγωνίζονται σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πριν πάει στον Παναργειακό!

Όσο για την υπέροχη φιλοξενία σας, θα σας την ανταποδώσουμε όταν έρθετε στην Κόρινθο όπου θα υποδεχτούμε την ομάδα σας με τον Πρόεδρο και τον προπονητή της, εφόσον είναι ακόμα εκεί.

Ο Πρόεδρος

Αλέξης Κούγιας