Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Αχαΐας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένα «θρίλερ» με την εξαφάνιση απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.news ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ εξαφανίστηκε την Κυριακή, επιβαίνοντας σε Ι.Χ., από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Ωστόσο, πρωινές ώρες σήμερα φέρεται να ανταποκρίθηκε σε τηλεφωνική κλήση, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα που ακριβώς βρίσκεται.
Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν εκ νέου με τις έρευνες τις τελευταίες ώρες, να έχουν επικεντρωθεί σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν Αστυνομικοί, πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, εκπαιδευμένος σκύλος, ενώ για τις έρευνες έχουν σηκωθεί και drones.
More Stories
Πρωτοβουλία Οδυσσέα για την εγκληματικότητα στα χωριά της Αρκαδίας – Κάλεσμα σε βουλευτές, περιφέρεια, δήμους, αστυνομία για κοινή σύσκεψη!
Ρομά επιτέθηκε και δάγκωσε γιατρό στο Νοσοκομείο της Πάτρας!
Σύλληψη στο Ναύπλιο 32χρονου αλλοδαπού με Ένταλμα για τέλεση γενετήσιων πράξεων