27 Απριλίου, 2024

Κορινθία: Νεκρός 44χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα στο Βραχάτι

Ο άτυχος οδηγός υπέκυψε λίγη ώρα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Βραχάτι στην Κορινθία. Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου οδηγού…

Ο άτυχος οδηγός έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στο Βραχάτι στην Κορινθία. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να τραυματιστεί σοβαρά. Λίγη ώρα μετά, υπέκυψε στα τραύματά του, πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και ενημέρωσαν τους στενούς συγγενείς του.

Τραγική ημέρα ξημέρωσε για την οικογένεια, τους φίλους και γνωστούς ενός 44χρονου κάτοικου της περιοχής, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου στον παραλιακό δρόμο στο Βραχάτι στην Κορινθία.

Το δίκυκλο που οδηγούσε o 44χρονος, εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ωστόσο στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.