29 Απριλίου, 2024

Την περιοχή που θα κατασκευαστούν οι οδικοί κόμβοι της Τρίπολης επισκέφτηκε ο Δ. Πτωχός

Περιοδεία στην Αρκαδία πραγματοποίησε σήμερα ο περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Στο πλαίσιο της αυτοψίας και της ενημέρωσης για όλα τα έργα που εκτελούνται, ή θα εκτελεστούν, ο Δημήτρης Πτωχός, περιόδευσε σε Γορτυνία, Μεγαλόπολη και Τρίπολη.

Συνοδευόμενος από Αντιπεριφερειάρχες, συμβούλους και ανώτερα στελέχη των υπηρεσιών της Περιφέρειας, ο Δημήτρης Πτωχός, είδε από κοντά, όλα όσα εξελίσσονται ή θα εξελιχθούν τους επόμενους μήνες, στους δήμους Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Τρίπολης. Έφτασε στη Δημητσάνα, στα Λαγκάδια, στην Καρύταινα, αλλά και στη Μεγαλόπολη. Είχε επαφές με τους εκεί αυτοδιοικητικούς παράγοντες, ενώ, τους ενημέρωσε για τον στρατηγικό σχεδιασμό που είναι να παρουσιάσει η Περιφερειακή Αρχή.

Στην Τρίπολη, είδε από κοντά κάποιες παρεμβάσεις σε παράδρομους του δρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας, όπου είναι να εξυπηρετήσουν τους δύο κυκλικούς κόμβους που θα φτιαχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Την περιοχή που θα κατασκευαστούν οι οδικοί κόμβοι της Τρίπολης επισκέφτηκε ο Δ. Πτωχός

Εν’ τω μεταξύ, όπως γνωστοποίησε και ο δήμαρχος της Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, που παρευρέθηκε στην αυτοψία του Δημήτρη Πτωχού, άμεσα ο δήμος, θα καταθέσει την ολοκληρωμένη πρότασή του για τα σχέδια της βιώσιμης, αστικής, ανάπτυξης. Ο Δημήτρης Πτωχός, σε δηλώσεις του, επανέλαβε την ανάγκη να προχωρήσουν γρήγορα όλα τα έργα που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση.

Οι κυκλικοί, οδικοί κόμβοι της Τρίπολης και ο νέος παράδρομος που κατασκευάζεται, θα ενισχύσει την ΒΙΠΕ Τρίπολης, αλλά και ένα μεγάλο, αναξιοποίητο μέρος της πόλης, αφού, εκεί, θα υπάρξει πρόσβαση, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδρυση και λειτουργία παραγωγικών μονάδων.

Στην αυτοψία της Τρίπολης, παρευρέθηκαν και οι Χρήστος Λαμπρόπουλος (αναπληρωτής του περιφερειάρχη), Κώστας Μανδρώνης (αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας) και Μανώλης Σκαντζός (πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου).

Οι περιοδείες του περιφερειάρχη θα συνεχιστούν και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Την περιοχή που θα κατασκευαστούν οι οδικοί κόμβοι της Τρίπολης επισκέφτηκε ο Δ. Πτωχός