Η Σχολή Γονέων τής Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης (ΙΜΜΣ) συνεχίζει την προσπάθειά της για ενημέρωση και επιμόρφωση των γονέων σε θέματα παιδαγωγικής.
Επιπλέον, σκοπός είναι η εμβάθυνση σε κρίσιμα θέματα, που καλούνται να χειριστούν οι νέοι και νέες, «στην ευμετάβλητη και αποπροσανατολιστική καθημερινότητα», όπως επισημαίνει η ΙΜΜΣ.
Η επόμενη εκδήλωση της σχολής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 6 μμ στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.
Ομιλητής θα είναι ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Ο Άγιος Πορφύριος και η αγωγή των παιδιών».
Σημειώνεται ότι, εκτός της δια ζώσης συμμετοχής, υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης της εκδήλωσης, αλλά και συμμετοχής στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, μέσω της ιστοσελίδας τής ΙΜΜΣ (immspartis.gr).
Πηγή: lakonikos.gr

More Stories
Υπεγράφη σύμβαση προϋπολογισμού 450.000 ευρώ που αφορά παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης και συντήρησης στο ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αργολίδας
Ναύπλιο: Στη φυλακή οι δύο Ινδοί για τη δολοφονία του 58χρονου ψυχολόγου
Παρέμβαση ΠΕΣΠ για MERE Ελλάς