
Μεγαλώνει επικίνδυνα η λίστα με τα περιστατικά bullying στη χώρα μας. Αυτή τη φορά θύμα επίθεσης έπεσε ένα 16χρονο παιδί στην Κόρινθο.
Δράστης της επίθεσης ένας 14χρονος μαθητής από την Κόρινθο που αφού έκανε bullying στο θύμα του στην συνέχεια το χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Συνελήφθη, το απόγευμα του Σαββάτου (16/11) στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, ένας 14χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη.
Ειδικότερα, ο ανήλικος συλληφθείς χθες (16.11.2024) το μεσημέρι στην Κόρινθο, επιτέθηκε και χτύπησε έναν 16χρονο, προκαλώντας του ελαφριά σωματική βλάβη .
Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 14χρονος στερούνταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Τέλος, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται 30χρονη ημεδαπή, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.
More Stories
Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για τη «Φλόγα» στο κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου (video-φώτο)
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Είμαστε θετικοί στην ίδρυση αυτής της Υπηρεσίας, πλην όμως η στελέχωση της να πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Αστυνομικούς εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας
Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα εγκαίνια του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη