
Το κύμα κακοκαιρίας “χτύπησε” και το Μεσολόγγι λίγη ώρα νωρίτερα με παρόμοια καιρικά φαινόμενα.


Κλειστή είναι η όδος Αγίου Κωνσταντινου στην περιοχή του Μιντιλογλίου, καθώς έχουν συσσωρευτεί ύδατα πλησίον γέφυρας , όπου γίνονται έργα. Αστυνομικοί με περιπολικό βρίσκονται στο σημείο και έχουν απαγορεύσει τη διέλευση.
Λόγω της συγκέντρωσης υδάτων κάτω από τη γέφυρα έχει εγκλωβιστεί ένα φορτηγάκι.


Εξάλλου, ο δρόμος στην περιοχή της Παραλίας Πατρών, στο ύψος του “Κόκκινου Μύλου” πλημμύρισε από την καταρρακτώδη βροχή , με αποτέλεσμα να διεξάγεται η κυκλοφορία με προβλήματα. Κλήθηκε η Πυροσβεστική που προχώρησε σε απάντληση υδάτων.
Ενώ στην Κάτω Αχαΐα τουλάχιστον 4 σπίτια πλημμύρισαν και κλήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα για να απομακρύνουν τα νερά.
Δυνατή μπόρα με βροντές και αστραπές έπληξε περίπου στις 6 τα ξημερώματα την Πάτρα. Μεγάλες ποσότητες νερού έπεσαν μέσα σε λίγα λεπτά.
Το κύμα κακοκαιρίας “χτύπησε” και το Μεσολόγγι λίγη ώρα νωρίτερα με παρόμοια καιρικά φαινόμενα.
Πηγή: tempo24.news
More Stories
Αργολίδα: Ένταση στη Νέα Κίο για τη στέγαση του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης (βίντεο)
Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα εγκαίνια του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη
Άστρος Κυνουρίας: Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου 202 χρόνων από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση του 1823