Μήνυση σε βάρος της Ειρήνης Μουρτζούκου για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε μέλος της οικογένειάς της, που «φωτογραφήθηκε» από την 24χρονη ως ο πατέρας των παιδιών της με αποτέλεσμα η Αστυνομία να αναζητά την 24χρονη προκειμένου να τη συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η μήνυση ήρθε μετά από τηλεοπτική εμφάνιση της Ειρήνης στο Star, κατά την οποία ανέφερε για τον πατέρα των παιδιών της ότι είναι ένα πρόσωπο από το συγγενικό της περιβάλλον και μάλιστα είναι και πατέρας του ενός παιδιού της μητέρας του πρώτου βρέφους, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021.
«Αν πω ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών μου, θα βρεθώ σε χαντάκι! Θα με σφάξει» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η 24χρονη, μετά από αρκετές πιέσεις, αποκάλυψε πως ο πατέρας των δύο νεκρών παιδιών της είναι ένα πρόσωπο, με το οποίο έχει συγγένεια εξ αγχιστείας. Σύμφωνα με την ίδια, το πρόσωπο αυτό την περίμενε δύο φορές αργά το βράδυ που γυρνούσε από τη δουλειά της και συνευρέθηκαν ερωτικά, με αποτέλεσμα να μείνει και τις δύο φορές έγκυος.
Κατόπιν τούτου η γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Πηγή: protothema.gr

More Stories
Τραγωδία στο Κιάτο: 40χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι
Τραγωδία στην Κινέττα: Νεκρός 53χρονος λουόμενος
Φώκια εμφανίστηκε στα ρηχά στην Κινέτα και άφησε άφωνους τους λουόμενους – Δείτε το βίντεο