Σε συνέχεια του από 22.11.2024 Δελτίου Τύπου, ανακοινώνεται, η παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως την Παρασκευή 6.12.2024, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών, από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

More Stories
Δράση της παιδικής παχυσαρκίας στην Τρίπολη- «Υγιείς Συνήθειες ΣΗΜΕΡΑ, Υγιή παιδιά ΑΥΡΙΟ!»
Χαλαζόπτωση | Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»