Μια ακόμη ληστεία σημειώθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, το βράδυ της Τετάρτης 15/01, άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προσέγγισαν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος επέστρεφε στην κατοικία του. Του επιτέθηκαν και του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό και τα χρυσαφικά που φορούσε. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή.
Ο άτυχος ηλικιωμένος έσπευσε στο κατάστημα του Προέδρου της Κοινότητας Ζευγολατιού, Γιάννη Παπαδημητρίου, ζητώντας τη βοήθεια του. Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη αστυνομική δύναμη. Οι δράστες μέχρι κι αυτή την ώρα παραμένουν ασύλληπτοι.
Ακούστε όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγολατιού Κορινθίας, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου:
Πηγή: korinthostv.gr

More Stories
Χαλαζόπτωση | Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»
Κακοκαιρία στην Κορινθία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Άγιο Βασίλειο και στα Δερβενάκια (video)