
Την Πέμπτη 20/2/2025 πραγματοποιήθηκε η δίκη για την υπόθεση ξυλοδαρμού ενήλικα άνδρα από ανηλίκους στην Τρίπολη, μια υπόθεση που είχε αναστατώσει την πόλη πριν από μερικούς μήνες.
Το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Τρίπολης μετά από μία πολύωρη διαδικασία, κατέληξε στην απόφαση του.
Το ΄΄Καλημέρα Αρκαδία’’ μεταδίδει ότι οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι (ένας αλλοδαπός κι ένας ημεδαπός) καταδικάστηκαν για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, που θεωρείται κακούργημα.
Το δικαστήριο διέταξε την κράτησή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων για χρονικό διάστημα 4 ετών.
Να σημειωθεί ότι η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν, μέχρι την εκδίκαση της εφέσεως (μιας και η σημερινή απόφαση είναι πρωτόδικη), οι ανήλικοι να παραμείνουν εκτός φυλακής, με κάποια συγκεκριμένα περιοριστικά μέτρα.
Εν τέλει, το δικαστήριο απέρριψε την εισαγγελική πρόταση και διέταξε την κράτηση των ανηλίκων για χρονικό διάστημα 4 ετών. Κατέληξε στην απόφαση αυτή, απορρίπτοντας όλα τα ελαφρυντικά τα οποία τέθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της εν λόγω υπόθεσης.
More Stories
Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον ΑΟΛ!
Κορινθία: Πάλι τα ίδια! Φωτιά κοντά στον καταυλισμό στα Εξαμίλια (video)