Σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, τροποποίησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που είχε εκδώσει.
Σύμφωνα με το εν λόγω δελτίο, προβλέπονται εξαιρετικά μεγάλα ύψη βροχής για το Σάββατο, σε περιοχές του Ιονίου και σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι, στις θαλάσσιες περιοχές.
Αργά το απόγευμα, συγκλήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, ευρύτατη σύσκεψη, με όλους τους αρμόδιους κρατικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, στην οποία την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκπροσώπησαν ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος και ο περιφερειακός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Χαντζής.
Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, έχει ήδη θέσει σε ετοιμότητα τον μηχανισμό της, στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, καλεί δε τους πολίτες, να λάβουν μέτρα προστασίας και να ακολουθούν τις οδηγίες που ενδεχομένως εκδοθούν από τις αρμόδιες αρχές.

More Stories
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή με τον νέο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ Παύλο
Στην ΠΕ Αργολίδας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Κάθε έργο και μια απόδειξη συνέπειας και σχεδίου»