Τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas και πρέσβη ε.τ., Διονύσιο Κοδέλλα και την Εθνική Διευθύντρια των Special Olympics, Άρτεμις Βασιλικοπούλου υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.
Ο Περιφερειάρχης, αφού ανέφερε πως τα Special Olympics Hellas έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως ένας από τους πιο ενεργούς αθλητικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα για άτομα με νοητική αναπηρία, ζήτησε να ενημερωθεί για τις δράσεις που προγραμματίζονται στην Περιφέρειά μας.
Στην ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση, κυριάρχησε η πιθανή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Special Olympics Hellas για τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων «SPECIAL OLYMPICS» που θα πραγματοποιηθούν 24-29 Μαΐου, στο Λουτράκι.

More Stories
Χαλαζόπτωση | Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»
Κακοκαιρία στην Κορινθία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Άγιο Βασίλειο και στα Δερβενάκια (video)