26 Απριλίου, 2024

Γλυκά Νερά: Εικόνες και βίντεο από το σπίτι που έγινε η τραγωδία

Σε σοκ βρίσκεται το Πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία της 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά δίπλα στον δεμένο σύζυγό της και το 11 μηνών παιδί της.

Το in.gr βρίσκεται στο σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο, έξω από το σπίτι όπου έγινε το άγριο φονικό έχουν μαζευτεί γείτονες, οι οποίοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός.

Το σπίτι οπου έγινε η άγρια ληστεία

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το δρόμο και απομάκρυναν τις κάμερες. 

Σημειώνεται πως το 11 μηνων μωρό βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας και πριν από λίγο απομακρύνθηκε από το σημείο. 

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από τον σύζυγο και τους συγγενείς που έφτασαν τώρα στο σημείο.

Σύμφωνα με στοιχεία του ρεπορτάζ του MEGA, υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει πάει ήδη στην αστυνομία να καταθέσει, ο οποίοε λέει ότι έβλεπε ένα αυτοκίνητο να σταματάει το προηγούμενο διάστημα στο πίσω μέρος της μεζονέτας.

Πως έγινε το άγριο φονικό

Σημειώνεται πως οι δράστες σκότωσαν  και συγκεκριμένα στραγγάλισαν την νεαρή γυναίκα (20 – 21 χρονών) και έδεσαν δίπλα της τον 30χρονο σύζυγό της. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν το μωρό τους 11 μηνών.

Ειδικότερα πληροφορίες αναφέρουν πως οι αδίστακτοι ληστές σκότωσαν την 20χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αγγλία, πιθανότατα την έπνιξαν με μαξιλάρι στη σοφίτα του σπιτιού της.

Εισβάλοντας στο σπίτι σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας και τον κρέμασαν σε ένα δέντρο στην αυλή. Μπήκαν από ενα παράθυρο του ισογείου.

Αφαίρεσαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 15 χιλιάδων ευρώ.

Ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας κατάφερε να καλέσει την αστυνομία πατώντας τα κουμπιά του τηλεφώνου με τη μύτη του.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρή την 20χρονη γυναίκα, δεμένο τον σύζυγο της και στο διπλανό δωμάτιο το 11 μηνών μωρό τους, το οποίο έκλαιγε.

Η αστυνομία σαρώνει την περιοχή για να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Το πρώτο στάδιο είναι να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα, η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και αυτός ήταν ο λόγος της δολοφονίας της.

Μιλούσαν σπαστά ελληνικά – Μπήκαν από το πίσω παράθυρο – Έφυγαν με 10.000 ευρώ

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο έχει δώσει ήδη την πρώτη κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το πώς έγινε η άγρια ληστεία ληστεία στο σπίτι του και στη συνέχεια το φονικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως ανέφερε ο 32χρονος σύζυγος στους αστυνομικούς, οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο άνδρας ανέφερε στην πρώτη του κατάθεσή πως ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός. Παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας. Μπήκαν μέσα, ξύπνησαν την οικογένεια. Τους ζήτησαν χρήματα.

Στη συνέχεια έγινε το άγριο φονικό όπου οι ληστές στραγγάλισαν την 20χρονη γυναίκα και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στο τέλος έφυγαν έχοντας αποσπάσει 10.000 ευρώ.

www.in.grmegatv