20 Απριλίου, 2024

Ηλεία: Ανείπωτη τραγωδία με θύμα την 5χρονη Κλαούντια

Δεν υπάρχουν λόγια για περιγράψουν αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μοσχονέρι Λεχαινών. Ένα γλυκό κοριτσάκι η 5χρονη Κλαούντια, δεν πρόλαβε να γνωρίσει καλά – καλά τον κόσμο, καθώς έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, όταν σύμφωνα με την αστυνομία επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.

Το κορίτσι μετά την πρώτη ημέρα επιστροφής στο νηπιαγωγείο, βρισκόταν σε καλλιέργεια καρπουζιού θερμοκηπίου, μαζί με τους γονείς της υπηκόους Αλβανίας, που εργάζονταν εκεί. Το θερμοκήπιο βρίσκεται παραπλεύρως της παλιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο Μοσχονέρι Λεχαινών, κοντά στη διασταύρωση Βραχνεϊκών.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου στις 14.20 όταν το μπλε TOYOTA Rav4 που οδηγούσε ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας παρέσυρε το 5χρονο κορίτσι και το τραυμάτισε θανάσιμα. Το κοριτσάκι αιμόφυρτο μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στη συνέχεια η σορός του μικρού κοριτσιού μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για νεκροψία.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Η οικογένεια των εργατών γης από την Αλβανία ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική κοινωνία της Αρετής που ζουν και του Κουρτεσίου, που ζουν οι γονείς της γυναίκας. Όλοι στην περιοχή είναι συγκλονισμένη από την ανείπωτη αυτή τραγωδία.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 5χρονης.

troxaio mosxoneri 1 2
troxaio mosxoneri 1 3
troxaio mosxoneri 1 4
troxaio mosxoneri 1 5

Πηγή: ilialive.gr