29 Απριλίου, 2024

Πύργος: Θλίψη για τον 55χρονο που έκανε βουτιά θανάτου από τον 4ο όροφο

Τέλος στη ζωή του εκτιμάται πως έβαλε ένας 55χρονος άντρας με καταγωγή από την Καλαμάτα, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος 4ου ορόφου, όπου διέμενε, στην οδό Φωκίωνος στον Πύργο.

Ο άτυχος άντρας, βρέθηκε λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρός στο ισόγειο κάτω από το μπαλκόνι του. Οι Αρχές αν και έπρεπε να εξετάσουν και το ενδεχόμενο του δυστυχήματος, συγκλίνουν στην περίπτωση της αυτοκτονίας.

Ο 55χρονος το τελευταίο διάστημα ζούσε στον Πύργο, όπου είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά. Η επιχείρηση όμως που είχε ανοίξει πρόσφατα, επλήγη από τα περιοριστικά μέτρα που ίσχυσαν για τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει προβληματισμό στον ίδιο.

Γείτονας σοκαρισμένος εντόπισε νεκρό τον 55χρονο λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι και ενημέρωσε τις Αρχές. Εκτιμάται πως ότι συνέβη, ήταν λίγα λεπτά νωρίτερα. Στο σημείο έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος και ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου Μπάμπης Πατσούρης, προκειμένου να εξετάσουν την υπόθεση.

ilialive.gr