
Μήνυμα για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων ανάρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης.
«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές στις Πανελλήνιες εξετάσεις! Ως πατέρας και ως πανεπιστημιακός, γνωρίζω πόσο σημαντική είναι αυτή η περίοδος για τα παιδιά, γι’αυτό πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και να τα στηρίξουμε χωρίς πίεση», ανέφερε.
«Εύχομαι τόσο οι μαθητές όσο και οι οικογένειές τους να δουν τους κόπους τους να ανταμείβονται. Ακόμα, όμως, κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, δεν πρέπει να το βάλουν κάτω. Οι Πανελλήνιες είναι η πρώτη από τις πολλές “μάχες” που θα κληθούν να δώσουν και το μόνο βέβαιο είναι πως, αν προχωρήσουν με πίστη, όραμα και σκληρή δουλειά, τελικά θα βγουν νικητές».
More Stories
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου, μεταξύ των κόμβων Κινέτας και Μεγάρων
Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού
Λεωφόρος Κηφισού: Σοβαρό τροχαίο με 8 οχήματα και 7 τραυματίες