15 Ιουλίου, 2024

Τατούλης: Παιχνίδια εξουσίας, με δύο καρπούζια στη μασχάλη, ταιριάζουν μόνο στους αρριβίστες της πολιτικής

Κατά τη προηγούμενη  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ανεδείχθησαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα , τα οποία εκθέτουν τις δήθεν αριστερές παρατάξεις που αλλάζουν θέσεις και προτεραιότητες, αλλά κυρίως εκθέτουν την παράταξη κ. Νίκα.

Διαφάνηκε πως η Περιφερειακή Αρχή, δεν ορρωδεί προ ουδενός προκειμένου να καλύψει τα λάθη και τις παραλείψεις της .

Η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου, παρέμεινε σταθερή και αμετακίνητη στην ευθύνη της για προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και τις δικαιολογίες που …ψέλλισαν Σκαντζός, Λαμπρόπουλος και Νίκας για την υπόθεση του Αθήναιου,  τις απορρίπτει ως παντελώς αβάσιμες .

Η παράταξή μας ζήτησε ως αναφέρει ρητά ο Κανονισμός του Περιφερειακού Συμβουλίου, να πραγματοποιηθεί σήμερα (15-6-2021), η συνέχιση της συνεδρίασης που διεκόπη και είχε ως μοναδικό θέμα την ολιγωρία και τις ευθύνες της Περιφερειακής Αρχής, που καίτοι ενημερώθηκε εγκαίρως, για τη ΜΠΕ που αφορούσε τη μονάδα επεξεργασίας ζωικών υπολειμμάτων στην περιοχή του Αθήναιου Αρκαδίας. άφησε  το Περιφερειακό Συμβούλιο  χωρίς γνωμοδότηση, με αποτέλεσμα,  η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου να εγκρίνει τη ΜΠΕ.

Η απέλπιδα προσπάθεια απόσεισης ευθυνών, από τον κ.Νίκα και τους

κ.κ. Σκαντζό και Λαμπρόπουλο, ανέδειξε μεγαλοπρεπώς πως δεν δίστασαν να επιρρίψουν αλλού τις ευθύνες δείχνοντας προς την Κυβέρνηση και τους αρμοδίους Υπουργούς, κάτι που εκ του αποτελέσματος, απεδέχθη όλη η παράταξη του κ.Νίκα, χωρίς αντίρρηση.

Η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου, αντιμετωπίζοντας με σεβασμό την κοινωνία, τις επενδύσεις και τα πολιτικά κόμματα , μένει σταθερή στις απόψεις της,  που με παρρησία έχει διατυπώσει και προχωράει την αυτοδιοικητική της  πορεία με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου.

Παιχνίδια εξουσίας, με  δύο καρπούζια στη μασχάλη, ταιριάζουν μόνο στους αρριβίστες της πολιτικής .