9 Δεκεμβρίου, 2023

Κώστας Τζιούμης: « Κάνουμε την Τρίπολη προορισμό»

Eπίσκεψη στον Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε ομάδα δημοσιογράφων την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, με πρωτοβουλία του Δήμου και του ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμελ Κωνσταντακόπουλου, μέσω του προγράμματος

Μοριάς 2021. Ειδικότερα, οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στον αστικό ιστό της πόλης, επισκέφτηκαν την τοιχογραφία του Κολοκοτρώνη στα Κλωνατζίδικα, το ψηφιακό έκθεμα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, με ξεναγούς τον Δήμαρχο της Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα. Ελένη Καρούντζου.

Παράλληλα γνώρισαν την τοπική μας γαστρονομία σε γεύμα που παρασχέθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης. Στο γεύμα παρευρέθησαν μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος του τουριστικού τμήματος Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Σαμπράκος, καθώς και ο χρυσός χορηγός του ψηφιακού εκθέματος κ. Νίκος Μελής.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, όπου ο Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Τρίπολης ως τουριστικού προορισμού και στην ενίσχυση των δράσεων σε ότι αφορά την πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι δημοσιογράφοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από το σημερινό τους «ταξίδι», δηλώνοντας ότι θα μεταφέρουν και θα προσπαθήσουν να «ζωντανέψουν» τις εντυπώσεις του στα ΜΜΕ που εργάζονται.