Κλειστός θα παραμείνει έως και το τέλος του μήνα, ο 3ος παιδικός σταθμός του Νομικού Προσώπου του δήμου της Τρίπολης, για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Το κλείσιμο της δομής, γίνεται γιατί υπήρξε κρούσμα κορονοιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου.
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση το Νομικού Προσώπου, λέει τα εξής:
Το ΝΠΔΔ Τρίπολης, με σεβασμό στη δημόσια υγεία και εφαρμόζοντας με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, αποφάσισε να αναστείλει προληπτικά τη λειτουργία του εν λόγω Παιδικού Σταθμού από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021″.

More Stories
Υπεγράφη σύμβαση προϋπολογισμού 450.000 ευρώ που αφορά παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης και συντήρησης στο ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αργολίδας
Παρέμβαση ΠΕΣΠ για MERE Ελλάς
Αναβαθμίζεται η επαρχιακή οδός Αρκαδικό – Σαμπατική με χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου