
Τις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) της Αργολίδας, στην περιοχή Κιόσκια, επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το πρωί σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο.
Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι τόσο ο εν λόγω ΣΜΑ, όσο και η μονάδα επεξεργασίας στην Παλαιόχουνη, έχουν ολοκληρωθεί και μπορούν να ξεκινήσουν να λειτουργούν ανά πάσα στιγμή, τόνισε ωστόσο ότι η Περιφέρεια θα αναμένει να αποφανθεί το Ελεγκτικό Συνέδριο σχετικά με την τροποποίηση της ΣΔΙΤ απορριμμάτων.
Επανέλαβε δε ότι τα συμπληρωματικά στοιχεία που ζήτησε το εν λόγω όργανο είναι τυπικού χαρακτήρα και την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου θα σταλούν από την Περιφέρεια, προκειμένου να εκδώσει την απόφασή του.
More Stories
Αργολίδα: Ένταση στη Νέα Κίο για τη στέγαση του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης (βίντεο)
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Είμαστε θετικοί στην ίδρυση αυτής της Υπηρεσίας, πλην όμως η στελέχωση της να πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Αστυνομικούς εκτός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας
Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα εγκαίνια του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη