27 Απριλίου, 2024

Καλαμάτα: Κατέληξε ο 29χρονος οδηγός μηχανής, θύμα τροχαίου – Είχε κλαπεί το Ι.Χ. υποστήριξε ο κάτοχός του

Κατέληξε το πρωί της Δευτέρας, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και νοσηλευόταν,  ο 29χρονος οδηγός μηχανής, Αλβανικής καταγωγής, που τα ξημερώματα της Κυριακής τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε σφοδρά με ΙΧ αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Κρήτης & Ακρίτα στην Καλαμάτα.

Ύστερα από τη σύγκρουση των δυο οχημάτων ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε το σημείο και χθες το πρωί η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 54χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ήταν ο κάτοχος του οχήματος.

Ο ίδιος αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή την εμπλοκή του στο τροχαίο δυστύχημα, υποστηρίζοντας ότι το αυτοκίνητο του κλάπηκε αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και δεν ήταν αυτός που οδηγούσε όταν συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Με εντολή της εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Το τμήμα τροχαίας, της Α.Δ. Μεσσηνίας, συνεχίζει να ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, μελετώντας ενδελεχώς και βίντεο από κλειστό κύκλωμα καταστήματος, που σύμφωνα με πληροφορίες, κατέγραψε το πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.