28 Απριλίου, 2024

Τον Μανώλη Μάκαρη στηρίζει για υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη στήριξη του Ιατρού,  Μανώλη Μάκαρη, για υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός της ημέρας και πλέον στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνεργασία με τον Μανώλη Μάκαρη, έχουν ξεκινήσει διαδικασία για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων στις 5 Περιφερειακές Ενότητες και παράλληλα στην οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας στην περιφέρεια μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Μανώλης Μάκαρης είναι ιατρός καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας και κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).

Έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Παλλήνης και στη συνέχεια ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» στην Καλαμάτα.

Στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία και έλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Αλέξη Χαρίτση .