ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Με τον πρόεδρο και μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας συναντήθηκε την Τρίτη (12/11) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.
Κατά τη συνάντηση, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου εξέθεσαν στον Δήμαρχο θέματα που ως επαγγελματίες διεκδικούν, ενώ κατέθεσαν σκέψεις και προτάσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Συλλόγου.
Ο Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο του και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει, επεσήμανε την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και επαγγελματιών και τόνισε ότι κοινός στόχος είναι να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία αυτή μέσα και από την υλοποίηση δράσεων εξωστρέφειας. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για έργα και πρωτοβουλίες αναπτυξιακού χαρακτήρα που εξελίσσονται ή σχεδιάζονται στην πόλη.

More Stories
Μεσσήνη: Συνελήφθη 37χρονος που ανέφερε ψευδώς την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε βιομηχανία
Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ιστορικό ρεκόρ αφίξεων στο πρώτο πεντάμηνο του 2026
Τρίπολη: Παράσταση διαμαρτυρίας για το οδικό δίκτυο της Γορτυνίας – Ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο