
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Τρίπολη και ήδη οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές.
Η πόλη αρχίζει και παίρνει Χριστουγεννιάτικο “χρώμα” και μέσα στις επόμενες ημέρες ο στολισμός αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πλήρως και με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Άρεως.
Ένα σημείο που χρειάζεται διόρθωση επισημαίνει αναγνώστης του “Καλημέρα Αρκαδία”.
Πρόκειται για αναγνώστη με προβλήματα όρασης ο οποίος στις φωτογραφίες διακρίνεται να μην μπορεί με το μπαστούνι του να διασχίσει διάβαση τυφλών στην οδό “Εθνικής Αντιστάσεως”, διότι τα κλαδιά ενός Χριστουγεννιάτικου δένδρου να εμποδίζουν ουσιαστικά την πρόσβαση στη διάβαση.
Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα σημεία της πόλης.
Ουσιαστικά, ένας άνθρωπος με προβλήματα όρασης αναγκαστικά πέφτει πάνω στα κλαδιά κι αυτό είναι ένα θέμα το οποίο χρειάζεται διόρθωση κάτι που είναι βέβαιο ότι άμεσα θα επιληφθεί ο Δήμος Τρίπολης.
More Stories
«Τripolis Street Food Festival» ΕΠΙμελώς…γευστικό!
Εγκατάσταση 11 θηριωδών ανεμογεννητριών πάνω από τον εμβληματικό βράχο του Λεωνιδίου
Σχέδιο για συντήρηση της σιδηροδρομικής γέφυρας στα Παραδείσια Μεγαλόπολης