Σύμβαση με εταιρεία που θα προμηθεύσει, θα εγκαταστήσει και θα θέση σε λειτουργία, σύστημα ασύρματου ελέγχου καταναλώσεων ύδρευσης της πόλης του Λουτρακίου, υπέγραψε η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης – αποχέτευσης Λουτρακίου. Το έργο, έχει προυπολογισμό 4,6 εκατ. ευρώ.
Η χρηματοδότηση είναι απ’ το πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης” και από ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης.
Θα γίνει αναβάθμιση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης. Θα υπάρξει νέος εξοπλισμός για τη δημιουργία 13750 τοπικοί σταθμοί ελέγχου κατανάλωσης, καθώς και εξοπλισμοί επικοινωνίας, λογισμικού κ.ά.Στόχος του έργου, είναι ο συνεχής, πλήρης και ακριβής έλεγχος της κατανάλωσης νερού στο Λουτράκι.
More Stories
Χαλαζόπτωση | Κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις πληγείσες περιοχές μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νέες εγκρίσεις έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου-Προσωρινός ανάδοχος για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ «Πλάτωμα» και «Σπαρτέας»
Κακοκαιρία στην Κορινθία: Ισχυρή χαλαζόπτωση στον Άγιο Βασίλειο και στα Δερβενάκια (video)